Легендата на българския футбол Божидар Искренов е горд дядо на две момчета.

...
Легендата на българския футбол Божидар Искренов е горд дядо на две момчета.
Коментари Харесай

Много известен българин пак стана дядо! Мъникът се казва Роугън Фитцджералд Баер

Легендата на българския футбол Божидар Искренов е горделив дядо на две момчета. Дъщеря му Настася роди второ момче. Мъникът се появи на бял свят на девети декември в клиника в Остин. Той ще носи името Роугън Фитцджералд Баер. 

" Официално сме семейство от джинджифилови бисквити и очевидно мога да сътворявам единствено миниДжонатан Баер бебета. Обичаме те толкоз доста ", разгласи щастливата Настя. Бебокът и майката се усещат чудесно, като дъщерята на Гибона напряко сияе. 

С най-голямо неспокойствие появяването на малкия Роугън го очакваше баткото Хенри, който е на година и половина. Той се роди на 30 март 2020 година, тъкмо в пика на карантината поради върлуващия коронаврирус. 

В най-скоро време в Остин се чакат щастливите дядо Божидар Искренов и баба Алина. Те нямат самообладание да видят втория си внук, като ще могат да срещнат Роугън надалеч по-бързо, в сравнение с Хенри. 

Заради карантината при раждането на баткото Гибона успя да го види за първи път едвам когато стана на три месеца. Сега ограниченията в Америка са надалеч по-леки, написа " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР